Een uitdagend nieuwjaar gewenst!

Lijst Calimero wenst heel studerend Groningen een uitdagend nieuwjaar! De feestdagen zijn weer voorbij en de fractie van Lijst Calimero bereidt zich voor op het tweede semester van het academisch jaar. We luiden het nieuwe jaar in met de start van de zoektocht naar een nieuwe kandidaatsfractie voor het academisch jaar 2012-2013. De sollicitaties zullen dan ook binnenkort geopend worden.

De eerste commissievergaderingen zullen weer plaatsvinden op 19 januari a.s. Wij kijken hier erg naar uit, mede omdat onze notitie over kwaliteitszorg besproken zal worden. In 2012 blijven wij ons met veel plezier inzetten voor alle studenten in Groningen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>