Betere informatievoorziening masters op RUG-website

Lijst Calimero vindt het van groot belang dat op de RUG-websites van de verschillende bacheloropleidingen een volledig overzicht wordt gegeven van masters die direct op de bachelor aan kunnen sluiten. De informatie op de RUG-website kent op dit moment niet een eenduidige structuur en het is voor studenten en aankomende studenten moeilijk om een volledig beeld te krijgen van alle mogelijkheden die de RUG biedt.

Lijst Calimero stelt in een rondvraag een aantal praktische en makkelijk te realiseren maatregelen voor om een aantal problemen op dit gebied te verhelpen. Om onze ideeën helder in kaart te brengen hebben wij onze voorstellen uitgewerkt en als bijlage toegevoegd.

De rondvraag hierover is gesteld in de vergadering van november 2010 van de commissie Studentenbeleid.

Download de volledige rondvraag (PDF)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>