Zoals je vast al wel hebt gemerkt zijn de papieren printkaartjes binnenkort verleden tijd en wordt dit vervangen door het nieuwe printsysteem Equitrac. Goed nieuws: geen kapotte kaartjes meer en daarnaast worden de printjes voor studenten vanaf januari goedkoper! Helaas gaan er ook nog wat dingen mis, zo werken de speciale tekens niet op alle toetsenborden, is niet duidelijk welke passen je nu eigenlijk allemaal kunt koppelen en is het lastig om je tegoed tussentijds op te vragen. Daarnaast is er nog geen nieuwe facturatiemogelijkheid bedacht voor besturen en zijn de stickers met MIFARE chip nog niet beschikbaar. Lijst Calimero heeft hier in de Universiteitsraad vragen over gesteld aan het College van Bestuur en krijgt binnenkort schriftelijk antwoord. Wordt vervolgd…

Rondvraag Lijst Calimero – Het Nieuwe Printen