Lagere transactiekosten dankzij Lijst Calimero

door | nov 16, 2016 | Nieuws | 0 Reacties

Vanaf deze week kun je het saldo op je RUG-pas opladen via MyPrint (myprint.rug.nl). De transactiekosten zijn daardoor verlaagd van 70 cent naar gemiddeld 26 cent. Voor iDeal betaal je vanaf heden bijvoorbeeld 35 cent transactiekosten.

Vorige maand stelden wij deze verandering voor, omdat wij ons net als veel andere studenten stoorden aan de hoge transactiekosten. Ons voorstel werd positief ontvangen door het College van Bestuur en inmiddels is deze verandering ook doorgevoerd. Tot 1 januari 2017 kun je je pas ook nog opwaarderen via het oude systeem (Webdeposit en MyOrder), daarna vervalt deze mogelijkheid. Let op: bij het oude systeem betaal je nog steeds 70 cent transactiekosten. Helaas was het niet mogelijk om de transactiekosten helemaal af te schaffen, dit zou namelijk resulteren in een hogere prijs per printje.

Meer informatie: http://student.portal.rug.nl/infonet/studenten/ict/printen/printing-with-university-card-credit