Certificate of Participation nu beschikbaar

door | mei 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Goed nieuws! Heb jij vanaf 1 september 2015 een bestuursjaar gedaan en daarbij aanspraak gemaakt op het Profileringsfonds? Dan ben je gemaild dat jij je Certificate of Participation vanaf nu kunt aanvragen als je bestuursjaar is afgerond! Als initiatiefnemers zijn we heel erg blij dat dit eindelijk mogelijk gemaakt is!

Het Certificate of Participation is een aanvulling op je diploma waarin wordt erkend dat jij geoorloofde studievertraging hebt opgelopen tijdens je studie omdat je extracurriculaire activiteiten hebt ondernomen, zoals een bestuursjaar. Wanneer je afgestudeerd bent kun je hiermee uitleggen dat je geoorloofde studievertraging hebt opgelopen: omdat dit bijdroeg aan de universitaire gemeenschap en je eigen ontwikkeling. Wij vinden het heel erg belangrijk dat de universiteit deze certificaten uitkeert, omdat daarmee wordt erkend dat extra curriculaire activiteiten een belangrijke bijdrage vormen aan je diploma. Op deze manier kun jij de waarde van jouw diploma vergroten door jezelf te ontwikkelen in extracurriculaire activiteiten!