Studenten Welzijn tijdens Corona: BSA ervaringen en Well-being Weeks

door | feb 15, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

“Het is heel moeilijk om alles online te regelen en zo lang geïsoleerd te zijn”

Dat is slechts één van de meer dan 500 verhalen die Lijst Calimero heeft ontvangen. Samen met de Groninger Studenten Bond verzamelden we de ervaringen van eerstejaars studenten met het Bindend Studie Advies (BSA) tijdens de COVID-19 pandemie.

Lees hier alle verhalen.

Met grote opluchting kunnen we zeggen dat het BSA voor dit jaar is verlaagd, maar dit betekent niet dat het welzijn van studenten niet meer wordt aangetast. Lijst Calimero organiseert jaarlijks de Welzijnsweken (15 februari – 14 maart), en juist nu moet er aandacht besteed worden aan je welzijn. Neem een kijkje op de website die we hebben gemaakt met alle info over de activiteiten die tijdens deze weken worden georganiseerd. Boost je fysieke en mentale welzijn!