Lijst Calimero pleit voor lagere transactiekosten bij opwaarderen printtegoed

door | okt 28, 2016 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de Universiteitsraad van 27 oktober hebben wij de aandacht gevestigd op de hoge transactiekosten bij het opwaarderen van het tegoed op je RUG-pas. Wij zijn er tijdens een gesprek met Ricoh (het bedrijf van de printers) namelijk achter gekomen dat deze kosten verlaagd kunnen worden van 70 naar ongeveer 25 cent per transactie als wordt overgestapt naar het betaalsysteem van MyPrint. Daarom vroegen we het College van Bestuur of het niet mogelijk is om alsnog over te stappen naar het systeem van MyPrint.

Het College van Bestuur (CvB) reageerde dat zij niet op de hoogte waren van deze mogelijkheid en dat ze gaan uitzoeken of het daadwerkelijk mogelijk is om over te stappen. Als dat zo is, heeft het CvB toegezegd dat zij dit ook zullen doen, zodat de transactiekosten voor studenten lager worden!