Online event: Lucht je hart

door | mrt 9, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Minister Van Engelshoven gaat aanstaande woensdag 10 maart tijdens de online bijeenkomst ‘Lucht je hart’ in gesprek met Groningse studenten over de impact van corona op studenten en om samen te bespreken wat perspectief kan bieden. Studenten in het hoger onderwijs zijn van harte welkom om hier aan deel te nemen. Vertel onderwijsminister Van Engelshoven hoe het met je gaat, wat je nodig hebt en ontdek samen perspectief. Kortom, lucht je hart! De online bijeenkomsten worden georganiseerd door de studentenbelangenorganisaties LSVb, ISO, LKvV en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Doe mee via de livestream
De coronacrisis vraagt veel van iedereen en zeker ook van studenten. Het gesprek zal gaan over waar studenten nú mee geholpen zijn en hoe ze aan het aankomende collegejaar gaan beginnen.

Naast de minister nemen onder meer Koen Schuiling (burgemeester Groningen), Jouke de Vries (voorzitter CvB Rijksuniversiteit Groningen), Dick Pouwels (voorzitter CvB Hanzehogeschool), Wessel Giezen (rector Vindicat), Ruben van Rossem (vice-praeses Albertus Magnus), Marinus Jongman (Groningse studentenbond), Rozemarijn Gierkink (fractievoorzitter Lijst Calimero) en Christopher de Bruijn (fractievoorzitter Studentenorganisatie Groningen) deel.

Natuurlijk willen we dat zoveel mogelijk studenten  meepraten, meekijken, en van zich laten horen. Daarom is de bijeenkomst via een speciale livestream te volgen, daar kunnen studenten via Mentimeter actief deelnemen.

Datum: woensdag 10 maart
Aanmelden: www.bit.ly/3v5ucgZ (niet verplicht, maar wel handig)
Rechtstreekse link naar livestreamhttps://vimeo.com/520044422