Meer studieplekken

door | mrt 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Meer studieplekken voor studenten 

 

Opinie: Student help je niet met tandeloze Kamermoties

‘Studenten hebben geen behoefte aan luchtkastelen, maar aan ruimte nu.’ aldus onze fractievoorzitter Rozemarijn Gierkink in een artikel van de Ukrant

 

Studieverenigingen aan uni: voer nu versoepelingen door

“Vijftig studieverenigingen van de RUG, alle studentenpartijen in de medezeggenschap en de Groninger Studentenbond (GSb) luiden de noodklok: de universiteit moet nu versoepelingen doorvoeren, zodat de mentale gezondheid van studenten niet verder achteruit holt.” Lees meer hierover in een artikel van de Ukrant

 

RUG voert versoepeling door na noodbrief

“Het aantal studieplekken op de RUG wordt snel uitgebreid naar 650 en die komen ook beschikbaar voor niet-kwetsbare studenten. Kwetsbare studenten blijven wel voorrang houden.” Lees meer hierover in een artikel van de Ukrant.