Brief ondersteuning besturen verenigingen

door | feb 23, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Ondersteuning voor student besturen 

Vanuit onze contactpersonen hoorden we dat het vaak moeilijk is om nieuwe bestuursleden te vinden, nu al helemaal. Daarom vonden we dat we iets moesten doen om het doen van een bestuursjaar universiteitsbreed te promoten. We hebben een brief geschreven aan het college van bestuur, waarin we het belang van verenigingen en dus besturen uiteen hebben gezet. Besturen zijn niet alleen belangrijk voor verenigingen en de stad, maar ook voor de studenten zelf. Zij zien nu niet alleen het belang in van een bestuursjaar, maar ook het probleem van het vinden van nieuwe leden, en daarom hebben ze een publieke steunbetuiging voor een bestuursjaar op Nestor geplaatst! We hopen dat iedereen hierdoor meer begrip krijgt voor het geweldige jaar dat je kunt hebben als je een bestuursjaar doet, naast alle vaardigheden die je opdoet.