Gezocht: Werkgroep leden!

door | okt 26, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van onze universiteit? Wil jij aan je ideëen werken en ze in de praktijk brengen? Of zou je graag meer betrokken zijn bij Lijst Calimero?

Meld je dan aan voor een van onze werkgroepen! De werkgroepen zijn een nieuw concept waar we dit jaar mee beginnen. Samen met andere studenten en fractieleden werk je aan ideeen en projecten die jou interesseren. Afhankelijk van het onderwerp kun je helpen met onderzoek, het schrijven van memo’s of het organiseren van acties. De werkgroepen zullen gaan over welzijn, duurzaamheid, nationale politiek, employability, internationalisatie en inclusie, en educatie. Als je geïnteresseerd bent in  een ander onderwerp, laat het ons weten!

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je inschrijven, stuur dan een email naar rozemarijngierkink@lijstcalimero.nl of ga naar (link). Deelname is geheel vrijblijvend. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!