Power of Words: minor retorica aan de RUG

door | okt 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Ons voorstel voor het starten van een Retoricaminor is goedgekeurd! Lijst Calimero pleit al voor het starten van deze minor sinds december vorig jaar.

Vorig jaar hebben we docenten gezocht die betrokken willen zijn bij het geven van deze minor en hebben we meegeschreven aan de aanvraag. Een deel van het geld van de studievoorschotmiddelen zal in het aankomende jaar besteed worden aan het ontwikkelen van de minor.

De minor retorica is een interdisciplinaire minor, waarin studenten uit alle faculteiten een solide basis krijgen in de kennis en kunde van de retorica. Hoorcolleges, werkcolleges en projecten zullen hand in hand gaan, zodat de geleerde kennis meteen in de praktijk kan worden gebracht. De input van zowel studenten als docenten zal gebruikt worden bij het ontwikkelen van de minor.